Bucate româneşti pentru Kevin Costner

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agitaţie mare la Arad, pentru vizita actorului american Kevin Costner. Starul a fost aşteptat la aeroportul din oraş de fani, în timp ce bucătarii i-au pregătit bucate tradiţionale româneşti.

Actorul american Kevin Costner şi trupa sa de muzică rock, Modern West,  au sosit, ieri, la Arad, pentru a concerta în cadrul la Festivalului Internaţional de Film Ro-IFF.

Ioan Andra, bucătarul hotelului "Coandi" unde a fost cazat starul american i-a pregătit, sărmăluţe şi tochitură cu mămăliguţă.

Kevin nu a apucat însă să guste din preparate, pentru că era foarte obosit aseară, şi s-a dus direct la culcare. Bucătarul a declarat că vedeta americană nu a cerut meniu deosebit şi s-a arătat extrem de încântat de specialităţile româneşti.

simeon stalpnicul png

"Meniul include toate genurile de mâncare. Începând de la sărmăluţe, fripturi sau ciorbiţe, şi până la meniul mediteraneean. Am pregătit pentru zilele următoare şi păstrăv, somon, salată de crudităţi, caracatiţe, precum şi fructe de mare", a declarat Ioan Andra.

Actorul a fost cazat la etajul doi al hotelului, în camera 206, cu vedere spre râul Mureş. Apartamentul rezevat vedetei este compus din două băi, o sufragerie şi un dormitor.

În apartamentul al cărui preţ este de 120 de euro pe noapte, a fost puse flori proaspete şi un platou cu fructe exotice.

S-a fotografiat cu Costner pe aeroport

Sosirea lui Kevin Costner la Arad a făcut o arădeancă fericită. Este vorba despre Oana Ungureanu, o angajată a Aeroportului Internaţional Arad, unul dintre primii români care a dat mâna cu actorul american.

Extrem de emoţionată, Oana a povestit că întâlnirea cu starul american a fost visul vieţii ei, iar actorul a fost prietenos şi fără fiţe.

Oana a avut privilegiul de a se fotografia alături de starul american, pozele fiind făcute de colegii tinerei cu aparatul fetei.

Mai mult, aceasta a primit şi primul autograf dat în România de celebra vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net