Noi avarii s-au produs în rețeaua de termoficare a Capitalei, astfel că aproximativ 130 de imobile din sectorul 1 au rămas fără apă caldă, de sâmbătă seară, în timp ce în sectorul 6 sunt afectate alte 10 blocuri, începând de duminică dimineață.


Potrivit datelor postate, duminică, pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica și citate de Agerpres, în sectorul 1, 55 de blocuri, 60 de imobile şi şase instituţii au rămas fără apă caldă de sâmbătă, de la ora 17,00, din cauza unor avarii la reţele primare. Termoenergetica estimează că furnizarea apei calde va fi reluată de la ora 18.00.
În sectorul 6, zece blocuri sunt afectate de duminică, de la ora 8.30, din cauza unei avarii în punctul termic, reluarea furnizării apei calde fiind estimată pentru ora 12.00. De asemenea, mai multe puncte termice funcţionează sub parametri de duminică dimineaţa, fiind afectată furnizarea apei calde în 239 de blocuri, 78 de imobile şi 24 de vile din sectorul 1, în 333 de blocuri, opt imobile şi cinci instituţii din sectorul 5 şi în 171 de blocuri şi o instituţie din sectorul 6. Se estimează reluarea furnizării apei calde în parametri normali la ora 12,00 în imobilele afectate din sectorul 5 şi la ora 20,00 - în cele din sectoarele 1 şi 6.

Citește și:

Scandalul apei calde în București. Elcen îi dă replica Gabrielei Firea: „Minte și dezinformează”

Nicușor Dan, despre problema termoficării în București: „Vom asigura stocuri pentru avarii”

 
 
Loading...