În 2016, dezvoltatorii oferă locuințe noi pentru cei interesați de zonă Berceni

Ultima actualizare:

Prima jumătate a anului 2016 a adus mai multe proiecte imobiliare de tip ansamblu rezidențial cu blocuri, case / vile, construite în duplex, triplex și înșiruite, pentru populația aflată în căutarea unei locuințe noi în zona de sud a capitalei.

Tendințele din constructii si amenajari interioare apărute în urmă cu cinci ani s-au pastrat in proiectele actuale si viitoare. Dezvoltatorii din zona de sud a capitalei, Sector 4, au ridicat locuințe folosind materiale de construcții convenționale: beton, ciment, cărămidă, glet etc. În majoritate, locuințele au structură din stâlpi, grinzi din beton armat și pereți din cărămidă tip Porotherm, folosită și la delimitarea camerelor. Echipele de construcții au ridicat locuințe folosind și plăci din beton armat la fiecare etaj, pentru stabilitate și rezistentă ridicată la mișcări telurice. Pentru confort și acomodare în cel mai scurt timp, blocurile din zona Berceni, care măsoară mai mult de cinci etaje sunt prevăzute cu lift și scări rezistente din beton armat. 

Locuințele din aceste zone sunt predate în continuare cu amenajări de calitate și o serie de dotări interioare, foarte căutate de populație: tâmplărie PVC alb / maro, cu geam termopan, glafuri (interior / exterior), pereți tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabila, săpa turnată la nivel, finisaje ce pot fi executate cu materiale alese de clienți, utilități trase în toate camerele, obiecte sanitare. Mai mult, în locuințe se montează central termice, instalații cu calorifere de metal, sisteme interfon și uși metalice la intrare. 

Majoritatea proiectelor de apartamente Berceni au finisaje, utilități, instalații de încălzire, incluse în prețurile de listate. În clădirile din zona Berceni unele proiecte oferă apartamente cu mobilier de bucătărie, aparatură electrocasnica incorporată (aragaz, plită, hotă).     La interior locuințele sunt spațioase, au compartimentare decomandată și modernă (Open Space), în garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2, 3 camere, și 4 camere pentru un segment mic de apartamente, sau case cu regim redus de înălțime.   

Majoritatea locuințelor, fie că sunt garsoniere sau apartamente au balcoane. Unele proiecte oferă balcoane închise cu termopan și încălzite cu calorifere de oțel. Apartamentele pot avea balcoane individuale, balcoane ce pot fi accesate din două sau trei încăperi.  

Apartamentele cu 3 camere pot avea două balcoane, sau terase, 2 grupuri sanitare, spații de depozitare în hol, dressing boxe la subsol. Noile proiecte din zona de sud oferă boxe cu dimensiuni de până la 10 mp, locuri de parcare, la suprafață sau subterane, loturi de teren pentru unitățile de la parter. Toate aceste beneficii și avantaje ajung în atenția potențialilor cumpărători cu ajutorul tuturor celor implicați în marele mecanism al pieții imobiliare din București. Apartamente Berceni reprezintă primele căutări pe site-urile cu anunțuri și site-urile birourilor de vânzări, aflate in zona de sud. Printre cei care promovează apartamente Berceni, se află și site-ul Aria Homes, o metodă simplă rapidă și comodă de a găsi locuința dorită. Pe site, orice vizitator poate găsi o locuință după cerințele proprii, folosind sistemul de filtrare al anunțurilor în funcție de dimensiunea proiectului (ansmabluri rezidențiale, apartamente, case/vile, spații comerciale). 

Aceste categorii au la rândul lor propriile filtre: Ansambluri pot fi vizualizate în lista comună, sau ordonate în funcție de zone, (Berceni, Olteniței, Măgurele, Metalurgiei). Apartamentele pot fi ordonate în funcție de numărul de camere și, din nou, în funcție de zone. Prin aplicația Live Chat orice vizitator poate obține informații în orice moment de la consilierii imobiliari cu privire la orice spațiu locative disponibil, metode de finanțare și alte proceduri specifice. În plus, membrii echipei Aria Homes și consilierii de vânzări pot oferi informații prin email la adresele de e-mail individuale de la secțiunea “Echipa noastra”, la adresă de email din secțiunea “Contact“ și pe pagină de Facebook dedicata.  

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net