Accident cumplit în Capitală. Un copil de 13 ani a murit şi unul de 11 ani a fost rănit

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un copil de 13 ani a murit şi unul de 11 ani a fost rănit, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe Str. Gherghiţei, în Bucureşti. O femeie a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau cei doi copii.

„În jurul orei 16:10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Gherghiţei. Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe Str. Gherghiţei dinspre Şos Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 ani care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, a transmis Brigada Rutieră, potrivit news.ro.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unui minor în vârstă de 13 ani pasager în primul autovehicul, căruia medicii i-au aplicat manevre de rususcitare. Din păcate, copilul nu a răspuns acestora şi a fost declarat decesul. 

Totodată, un alt copil, în vârstă de 11 ani,  pasager în acelaşi autovehicul, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Traficul rutier în zonă a fost oprit.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net