Agentul pedofil a fost arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare:

    Polițiștii i-au întins o cursă lui Eugen Stan, pentru a-l prinde
Polițiștii i-au întins o cursă lui Eugen Stan, pentru a-l prinde

Agentul Eugen Stan, suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii într-un lift de bloc, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE 16:22 Decizia a fost luată de către magistrații Judecătoriei Sectorului 6. Anchetatorii i-au adus alte 15 noi acuzații lui Eugen Stan. 

Eugen Stan (47 de ani)a fost agent la Brigada de Poliție Rutieră (BPR) din Capitală, fiind suspecat și pentru alte cazuri de pedofilie. Probele rezultate în urma analizelor arată că este autorul unui viol asupra unei minore, produs în urmă cu șase ani, informează Adevărul.

Se ridică numeroase semne de întrebare cu privire la modalitatea în care a fost prins, deși au trecut mai bine de 48 de ore la infracțiunea comisă și, cu toate că presa a difuzat constant imagini clare cu suspectul, colegii săi de serviciu l-au recunoscut destul de târziu.

Se pare că agentul Eugen Stan ar fi fost prins printr-o cursă care i-a fost întinsă de colegii de la BPR. Când unii dintre ei l-au recunoscut, într-un final, în imagini, i-au alertat pe anchetatori. Pentru că nu au știut cum va reacționa atunci când va fi reținut, polițiștii de la Omoruri au apelat la următoarea strategie: l-au chemat la discuții la sediul Poliției Capitalei pe Comisarul Rene Vornicu, dar i-au sugerat să vină cu mașină și șofer. Când mașina comisarului a intrat în curtea Poliției, suspectul a fost imobilizat, relatează sursa citată.

Cei doi copii, în vârstă de cinci, respectiv nouă ani, au fost agresați sexual vineri, 5 ianuarie, în liftul blocului din prelungirea Ghencea, în care locuiau. După e au scăpat de suspect, copiii s-au întors la părinți și le-au povestit ce au pățit. Îngroziți, părinții au depus plângere la Secția 22 din Capitală.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net