Alertă cu bombă la Şcoala Americană din Bucureşti. Incinta este evacuată și traficul este restricționat

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Poliţiştii au fost anunţaţi, marţi după-amiază, 2 marie, despre faptul că la Şcoala Americană din Bucureşti ar putea exista un dispozitiv exploziv, astfel că persoanele aflate în instituţie sunt evacuate, iar traficul în zonă este restricţionat. În acest caz, se fac cercetări pentru şantaj, a precizat Poliţia Judeţeană Ilfov.

„La data de 02 martie a.c., în jurul orelor 15:00 poliţiştii din  Voluntari au fost sesizaţi cu privire la faptul că la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv. În acest context s-a relationat cu echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informatii şi s-a creat un perimetru de siguranţă pentru a fi evacuate persoanele din şcoală", a transmis IPJ Ilfov.

Traficul in zonă a fost restricţionat. „În continuare se efectuează cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, sub coordonarea procurorului de la  Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea", a mai precizat sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net