Apa Nova București deschide un nou Centru Relații Clienți

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Apa Nova București deschide luni, 16 octombrie, un nou Centru Relații Clienți și promite o foarte curândă digitalizare a serviciilor sale de bază.

Apa Nova București le pregătește o plăcută surpriză locuitorilor Capitalei. Începând de luni, 16 octombrie, Apa Nova va deschide porțile noului său Centru Relații Clienți, amplasat într-un spațiu mai mult decât modern, situat pe strada Dinu Vintilă nr. 11, într-o clădire de ultimă generație, cu consum redus de energie și care respectă întru-totul mediul înconjurător, Euro Tower, aflată la circa cinci minute de mers pe jos de stația de metrou „Ștefan cel Mare”.

Noul sediu se impune atât prin designul ales, cât și prin facilitățile oferite, în primul rând cele de natură digitală. Fiindcă, așa cum susțin cei de la Apa Nova București, digitalizarea a devenit o a doua natură a tuturor angajaților companiei. În prim planul atenției va sta însă clientul. Indiferent de natura problemei cu care acesta va trece pragul noului Centru Relații Clienți, el va simți imediat o schimbare în abordarea relației cu compania responsabilă de serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare. Dacă va dori, spre exemplu, încheierea unui nou contract, dar dosarul său nu va fi considerat complet, clientul nu va trebui să revină la același sediu. Un angajat Apa Nova va prelua cazul și se va deplasa la reședința acestuia pentru a rezolva problema. Dacă documentația e completă noul contract va fi încheiat într-o jumătate de oră, față de trei zile cât dura până mai ieri. În fapt, totul va sta sub semnul unui nou concept, denumit „one stop shop”.

„Noul centru va face posibilă reducerea la jumătate a timpilor de așteptare și de răspuns la solicitările tuturor persoanelor care ne vor trece pragul”, susține directorul general Apa Nova București, Jorj Mădălin Mihailovici.

„Mai mult, a adăugat și Mihai Savin (foto), director general adjunct Apa Nova București, noul centru pentru clienți va oferi posibilitatea reducerii timpului de intervenție al echipelor tehnice, de la 24 de ore la șase ore de la vizita clientului”. O dată cu deschiderea noului sediu mai trebuie spus că actuala casierie din strada Aristide Demetriade nr. 2 va fi închisă.

Surprizele celor de la Apa Nova vor continua și în 2018, an în care relația client – companie va trece în faza digitalizării complete cu ajutorul unei noi aplicații browser, aflată déjà în faza de testare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net