Atenție, șoferi! Se închide Pasajul Unirii din București

Ultima actualizare:

    Pasajul Unirii din București se închide începând de vineri seară, de la ora 22.00
Pasajul Unirii din București se închide începând de vineri seară, de la ora 22.00

Șoferii care au drum prin centrul Capitalei trebuie să știe că nu vor mai putea circula prin Pasajul Unirii din București. Acesta se închide pe ambele sensuri.

Restricțiile de circulație vor intra în vigoare de mâine, 22 martie, ora 22.00, până luni, 25 martie, ora 4.00.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere au anunțat că Pasajul Unirii se va închide pe ambele sensuri, iar șoferii vor putea circula doar pe la suprafață. Măsura se va lua pentru realizarea unor lucrări de întreținere.

Conducătorii de autovehicule sunt atenționați de oamenii legii să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pasajul Unirii a fost construit în 34 de zile

Pasajul Unirii din Bucureşti are lungime de 900 de metri, dintre care 600 de metri acoperiţi, și permite trecerea autovehiculelor pe sub Piaţa Unirii, preluând cele patru benzi centrale ale Bulevardului I.C.Brătianu.

A fost dat în folosință pe 6 iunie 1987, după doar 34 de zile de la începerea lucrărilor de construcţie, potrivit presei vremii.

La 29 iunie 2009 Pasajul Unirii a intrat în renovare pentru o perioadă de patru luni. S-au făcut intervenţii de ameliorare a stabilităţii structurii, precum şi amenajări conform standardelor europene.

În acest timp, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens în timpul zilei, iar noaptea a fost închis circulaţiei publice.

Pasajul a fost redat circulaţiei la 14 septembrie 2009, înainte de data limită din contract.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net