Atenție, tramvaiul 41 nu va circula, iar metroul nu va mai merge direct la Pipera!

Ultima actualizare:

    Tramvaiul 41 nu va mai circula sâmbătă și duminică
Tramvaiul 41 nu va mai circula sâmbătă și duminică

Sunt lucrări peste lucrări în această perioadă. RATB a anunțat că linia 41 se suspendă, iar Metrorex că trenul nu mai merge direct în stația Pipera.

Nu așteptați tramvaiul 41 în stație! În perioada 25-26 august, acesta nu va mai circula, din cauza unor lucrări de revizie la calea de rulare, rețeaua electric și peroane.

”Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul „Piaţa Presei Libere” şi terminalul ,,Ghencea”, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea”, anunță reprezentanșii RATB.

Pe unde vor circula autobuzele navetă

Autobuzele vor opri astfel:

Pe sensul către terminalul „Ghencea”:

- pe Bd. Mărăşti, în staţiile ,,Oprire”, amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu;

- pe Str. Turda, în staţiile ,,Oprire”, amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant;

- pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie ,,Oprire”, înainte de Bd. Uverturii;

- pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noua staţie ,,Oprire”, situată după intersecţia cu Bd. Timişoara;

- în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221

Pe sensul către terminalul ,,Piaţa Presei Libere”:

- pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noile staţii ,,Oprire”, situate după intersecţia cu Drumul Taberei - ramura de nord, respectiv înainte de Bd. Timişoara;

- pe Str. Virtuţii, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178;

- pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178;

- pe Str. Turda, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după Pasajul Grant;

- pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache;

- pe Bd. Mărăşti, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330;

- în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.

La metrou se lucrează la macaze

De asemenea, metroul nu va mai opri, în perioada 31 august-3 septembrie, în stația Pipera. Se vor efectua lucrări de modernizare și înlocuire a macazelor, iar muncitorii vor fi la treabă non-stop.

- Astfel că vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei.

Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei.

- Sâmbătă și duminică, călătorii vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei.

Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute și returi de . 16 minute.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net