Au lenevit la soare ca să prindă primul bronz

Ultima actualizare:

    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Stadioanele şi parcurile au fost transformate în locuri de plajă. Bucureştenii au profitat de vremea caldă din weekend şi şi-au aruncat hainele cât colo. În costum de baie sau doar în şort, aceştia s-au tolănit la soare ca să-i prindă primul bronz pe anul acesta.

Duminică, în Capitală, au fost 22 de grade la umbră, vreme numai bună de ieşit la aer curat. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe câţiva dornici să prindă culoare pe peluza Clubului Floreasca.

Bucureştenii  au transformat  stadionul şi parcul în locuri de plajă
Bucureştenii au transformat stadionul şi parcul în locuri de plajă

Întinşi pe şezlonguri, aceştia au lenevit toată ziulica. Cei care nu au vrut să plătească, s-au întins la plajă în tribuna Sadionului Studenţesc, din Lacul Tei, mai exact pe terenul de rugby. La fel a fost şi în parcuri, fiecare petic de iarbă fiind adjudecat de cei dornici să fie ”mângâiaţi”de razele blânde.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Şi luni va fi frumos în toată ţara, temperaturile din termometre urcând până la 23 de grade Celsius în mare parte din ţară. De marţi, însă, vremea se strică. Nu vor mai fi mai mult de 18 grade şi sunt anunţate ploi în mai toate  regiunile. În Bucureşti, se vor înregistra între 14 şi 18 grade, mai răcoare fiind spre finalul săptămânii.

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net