Autobuzul și tramvaiul iau locul metroului

Ultima actualizare:

    Nouă linii navetă vor fi înființate
Nouă linii navetă vor fi înființate

Linii navetă pentru metroul închis. Asta pregătesc cei de la RATB pentru zonele unde stațiile de metrou vor fi inaccesibile pentru modernizarea turnicheților.

Mai exact, vor fi introduse nouă linii navetă de autobuze pentru a asigura transportul bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise de către Metrorex la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou.

Staţiile de metrou care vor fi închise pentru lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu, iar intervalul de succedare al autobuzelor liniilor navetă va fi de aproximativ 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare.

Privații au cerut linie specială

Conform RATB, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616 va fi suplimentată şi linia de tramvaie 5.

De asemenea, în 17 iulie va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net