Avertizare de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru București. ”Nu ieșiți din casă!”

Ultima actualizare:

    Meteorologii avertizează că va ploua torențial în Bucureștifoto: arhiva Click!
Meteorologii avertizează că va ploua torențial în Bucureștifoto: arhiva Click!

După un weekend cu temperaturi de vară în București, urmează trei zile reci, cu ploi torențiale, vijelii și grindină. Meteorologii avertizează că vremea se va schimba considerabil începând de duminică după-amiază.

UPDATE Reprezentanții ISU București-Ilfov sfătuiesc populația să evite activitățile în aer liber în următoarea perioadă. „Ca urmare a prognozei emise de ANM, vă recomandăm următoarele:- Întrerupeți activitățile în aer liber;

- Adăpostiți-vă în locuințe sau în alte spații care prezintă siguranță;- Evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor;- Nu atingeți stâlpi și fire de electricitate” - se arată într-un mesaj postat pe Facebook de ISU București Ilfov.

În următoarele trei zile, în Capitală vor fi ploi torențiale, vijelii, fulgere și grindină, avertizează Administrația Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru București.Din după-amiaza zilei de duminică 5 mai și până în dimineața zilei de 8 mai, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor aduna cantități de apă însemnate, 15…25 l/mp și izolat posibil peste 30…35 l/mp. În zilele de duminică (5 mai) și de luni (6 mai) temperatura maximă va fi de 21…23 de grade, iar luni dimineața se vor înregistra 12…13 grade.Vremea se va răci începând de marți, astfel încât dimineața se vor înregistra în jur de 10 grade, după-amiaza 11...13 grade, iar miercuri dimineața 6…7 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net