Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de călători joi, după ora prânzului, în metrou, în București. Bărbatul a urcat la stația Dristor, cu arma la vedere și a provocat scandal.


Bărbatul înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de călători și dat jos din metrou la stația Obor, unde a fost preluat de polițiști.

”La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112 că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii l-au preluat pe bărbatul înarmat din stația Obor

Conform bărbatului care l-a imobilizat, agenții de pază de la metrou nu au intervenit și i-au așteptat pe polițiști, care au venit după aproximativ 20 de minute. ”Oamenii au început să țipe, au tras semnalul de alarmă. agenții de pază de la metrou nu au intervenit”, a declarat Marius Bodea la Digi 24.

 
 
Loading...