Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de călători în metrou, în București

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost imobilizat de călătorifoto: captură/Digi 24
Bărbatul a fost imobilizat de călătorifoto: captură/Digi 24

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de călători joi, după ora prânzului, în metrou, în București. Bărbatul a urcat la stația Dristor, cu arma la vedere și a provocat scandal.

Bărbatul înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de călători și dat jos din metrou la stația Obor, unde a fost preluat de polițiști.

”La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112 că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii l-au preluat pe bărbatul înarmat din stația Obor

Conform bărbatului care l-a imobilizat, agenții de pază de la metrou nu au intervenit și i-au așteptat pe polițiști, care au venit după aproximativ 20 de minute. ”Oamenii au început să țipe, au tras semnalul de alarmă. agenții de pază de la metrou nu au intervenit”, a declarat Marius Bodea la Digi 24.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net