Un nou eșec al autorităților din București. Cetățeanul israelian care a înjunghiat, luni, două femei în centrul Capitalei fusese reclamat la Poliție cu mai puțin de o oră înainte de incident de niște locatari din zonă, care au semnalat că bărbatul se droga într-un gang dintre blocuri.


O tânără a scris, pe Facebook, că luni, în jurul orei 11.30, a sunat la 112 să anunțe că la scara blocului său este un individ care se droghează, iar o oră mai târziu a aflat de la televizor că acel bărbat a înjunghiat două femei, "un bloc mai încolo". "Între timp, Poliția Locală era ocupată cu ridicat mașini. Mulțumim frumos", a scris femeia.

Cum răspunde Poliția Capitalei

Poliția Capitalei susține că la fața locului a fost trimis un echipaj, dar acesta nu l-a mai găsit pe bărbat.

"În data de 16.12.2019, prin apel 112, la ora 11.33, o persoană a sesizat că a observat un tânăr cu o seringă în mână, în proximitatea scării unui imobil din zona Șincai, într-un gang și a oferit și câteva detalii cu privire la acesta. Dispecerul a comunicat persoanei care a inițiat apelul că va fi trimis un echipaj pentru a verifica cele sesizate. La adresa indicată a fost direcționat un echipaj al Secției 14 Poliție, care a ajuns în câteva minute, dar care la sosire nu a depistat persoana ce făcea obiectul sesizării. Au fost efectuate verificări și căutări în apropierea imobilului, dar persoana în cauză nu a fost observată", a transmis Poliția Capitalei.

Luni, două femei au fost agresate cu un cuțit de către un bărbat, în zona Bulevardului Tineretului, din București. Atacatorul a acţionat violent, fără să aibă vreo discuție anterioară cu cele două victime asupra cărora s-a năpustit cu acel cuţit.

Cele două femei, în vârstă de 64 și 54 de ani, au fost atacate de la spate și au ajuns la spital cu plăgi la gât și urechi. Polițiștii ajunși la fața locului l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la sediul subunității. Cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, iar bărbatul a fost reținut pentru infracțiunea de tentativă de omor.

 
 
Loading...