Bărbatul suspectat că a agresat sexual o femeie la metrou a fost arestat preventiv

Ultima actualizare:

    Bărbatul este suspectat că a agresatsexual o femeie la stația de metrou Lujeruluifoto: Poliția București
Bărbatul este suspectat că a agresatsexual o femeie la stația de metrou Lujeruluifoto: Poliția București

Bărbatul suspectat că a agresat o femeie la metrou în 25 august a fost reținut de polițiști vineri seară. Oamenii legii făcuseră un apel la bucureșteni cu numai câteva ore înainte. Sâmbătă, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Update 16.15 Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Se pare că acesta și-a urmărit victima timp de mai multe zile. La 25 august, el și-a atacat victima la intrarea în stația de metrou Lujerului.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Transport Public l-au depistat, vineri seară, pe bărbatul suspectat că ar fi agresat sexual o femeie la stația de metrou Lujerului din București. Bărbatul are 35 de ani și, în urma audierilor, a fost reținut, relatează Mediafax.

„Ieri, 14.09.2014, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Brigăzii Transport Public, aflați în continuarea investigațiilor, l-au depistat pe principalul suspect în cazul de agresiune sexuală comis în data de 25.08, la stația de metrou Lujerului. Bărbatul a fost condus la audieri și ulterior reținut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, informează reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 35 de ani. Acesta este bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, în incinta stației de metrou Lujerului. Polițiștii au cerut ajutorul populației pentru identificarea lui cu numai câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o femeie la metrou nu este din București

„Bărbatul a fost depistat pe stradă de către polițiști și condus la audieri. În cursul nopții a fost reținut. (...) Bărbatul nu este din București, defășura anumite activități lucrative în oraș. Urmează ca magistrații să se pronunțe asupra situației lui. (...) Urmează ca, în urma cercetărilor, să se stabilească întregul context în care s-a produs această agresiune sexuală. Vorbim despre o infracțiune prevăzută în Codul Penal, care este prevăzută cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net