Bucureştiul a fost, pentru o zi, Capitala internaţională a modei

Ultima actualizare:

    A fost şi un concurs de frumuseţe
A fost şi un concurs de frumuseţe

Fashion Week by Fashiontv, eveniment care a avut loc miercuri, 24 iulie, a transformat Bucureștiul în Capitala Internațională a modei reunind peste 50 de modele din toată Europa, precum și specialiști și profesioniști din domeniul modei de talie modială.

Evenimentul a debutat cu un moment coregrafic de excepție cu tema Europa, pregătit de cele 33 de modele participante la ediția de anul acesta a concursului Miss Fashiontv Europe. A continuat cu Gala Premiilor în Moda Internațională FTV Fashion Awards și prezentări de modă semnate de designeri internaționali. Fashion Week a însemnat prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri și branduri românești și internaționale, momente emoționante de la premierea excelenței în modă în cadrul Galei FTV Fashion Awards, precum și decernarea celui mai râvnit titlu de frumusețe din Europa – Miss Fashiontv Europe 2019.

Cătălin Botezatu a fost desemnat cel mai bun designer român

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Desemnat cel mai bun designer român în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis seria prezentărilor de modă cu o colecție de excepție, intitulată “ANIMAL INSTINCT”. A urmat o altă prezentare de costume pentru bărbați, aflate sub emblema brandului “VIGGO”. Alţi mari designeri ai lumii au fost prezenţi pe scenă. Designerul francez de origine libaneză Dani Atrache, colaborator al casei de modă Dior, fashion designerul nr. 1 al Emiratelor Arabe Unite Mona Al Mansouri și Elham Al Yousef Abdullah, designerul de top al Arabiei Saudite, au încântat audiența cu colecții extravagante și deosebit de prețioase prentate de modele de top din toată Europa. Viggo a dat tonul în ceea ce reprezintă moda și eleganța masculină, iar brandul Lynne și-a lansat în premieră colecția toamnă- iarnă 2020. Colecții ale brandurilor de top Emporio Armani, Hugo Boss și Karl Lagerfeld au fost prezentate în cadrul evenimentului prin intermediul magazinului Collective.

O româncă a câştigat marele premiu

Finala Miss Fashiontv a adus împreună pe aceeași scenă 33 de concurente din țări Europene, toate participante la titlul de Miss Fashiontv Europe 2019. Tinere modele sau modele aspirante din Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia s-au întrecut pentru titlul de Miss Fashiontv Europe. Concursul s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, reprezentantul Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Marele premiu al serii – o bijuterie în valoare de 20.000 Euro de la Mouawad – brandul favorit de bijuterii cu diamante ale vedetelor Hollywoodiene de top și deținător a 5 titluri modiale Guinness Word pentru capodoperele sale unice în lume  – a fost câștigat de românca Sabrina Bujoreanu. Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18K sute de diamante, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura de asemenea participarea în finala concursului Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie din Emiratele Arabe Unite. Câteva din cele mai notabile titluri desemnate de juriu au fost Miss Fashiontv First Runner Up – câștigat de Valeria Faranova din Ucraina, Miss Fashiontv Second Runner Up – câștigat de Angela Anchevska din Macedonia, Miss Fashiontv Star câștigat de Clara Linnea Wahlqvist din Suedia sau Miss Mouawad, oferit frumoasei Helga Salanki din Ungaria. Toate câștigătoarele Miss Fashiontv Europe au primit ținute și accesorii marca Fashiontv dar și ședințe foto gratuite. Fashiontv le va oferi oportunitatea de a participa la cele mai importante evenimente Fashiontv din întreaga lume, precum și la evenimente precum Paris Fashion Week și Milano Fashion Week. De asemenea, evenimentul va fi transmis la nivel internațional pe Fashion TV, în 196 de țări. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net