Bun venit pe tărâmul distracţiei!

Ultima actualizare:

    Ieri s-a inaugurat în Parcul  Tei din Bucureşti cea mai  mare Roată din ţară, un  Roller Coaster de senzaţie,  carusele şi multe atracţii
Ieri s-a inaugurat în Parcul Tei din Bucureşti cea mai mare Roată din ţară, un Roller Coaster de senzaţie, carusele şi multe atracţii

Părinţi, pregătiţi-vă buzunarele! Sâmbătă s-a deschis cel mai mare parc de distracţii din Capitală, cu un Roller Coaster unic în România, o Roată uriaşă care ridică amatorii de senzaţii tari la 63 de metri de pământ, o Casă a Groazei, carusele pentru copii de toate vârstele, obiecte gonflabile şi maşinuţe electrice.

Parcul Tei a devenit, de sâmbătă, tărâmul distracţiei. Pe o suprafaţă de 7 hectare au fost ridicate cele mai tari „jucării” care cresc adrenalina şi te transpun, parcă, într-o altă lume.

Aşa se vede  Bucureştiul  din Roata Mare
Aşa se vede Bucureştiul din Roata Mare

Una a poveştilor şi aventurii. Locul a fost deja luat cu asalt de sute de copii care, cu ochii strălucind de fericire, îşi alergau părinţii de la o maşinărie la alta. Atracţia parcului a fost roata uriaşă, cu diametrul de 60 de metri, din care poţi vedea Bucureştiul de sus.

Am fost plăcut surprinşi să constatăm că în interiorul celor 44 de cabine închise este aer condiţionat şi spaţiu suficient pe băncuţe pentru 6 persoane. Viteza este mică, de doar doi metri pe secundă, ca să ai timp să admiri priveliştea. „Din iarnă, de când s-a început construcţia, o priveam şi abia aşteptam să i se dea drumul. E foarte frumos acolo sus, o să mă mai dau”, ne-a spus, fericit, Matei, un puşti de 7 ani. Plimbarea durează circa 20 de minute şi costă 20 de lei.

Însă distracţia abia acum începe. Lângă Roata Mare sunt maşinuţele electrice şi obiectele gonflabile, câţiva metri mai încolo un carusel pentru copii mai mici şi unul mai mare, cu lanţuri, în care se pot urca fără probleme şi adulţii. Adevăratele senzaţii tari sunt, însă, la Roller Coaster. „Este unic în România şi cel mai mare. Are 20,5 metri înălţime şi un traseu de 400 de metri. Tehnologia folosită la tot ce vedeţi în acest parc nu e mai veche de doi ani. De toate aparatele se ocupă 60 de angajaţi, care au avut 220 de ore de instructaj practic şi 60 de ore de teorie”, aflăm de la Alin Constantinescu, responsabil cu securitatea şi verificarea tehnică a instalaţiilor. Alături de Roller Coaster e Roata Mică şi Casa Groazei, unde copiii stăteau la coadă, frământându-şi mâinile de emoţie. Aleile parcului sunt pline de animatori îmbrăcaţi în personaje de poveste, vânzători de îngheţată, vată pe băţ şi gogoşi. Ce mai, o feerie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net