Călătorii Metrorex, evacuați de urgență după ce stația Tineretului s-a umplut de fum

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Câteva zeci de persoane au fost evacuate duminică seara, 20 septembrie, din staţia de metrou Tineretului, de pe Magistrala 2, Pipera - Berceni, după ce staţia s-a umplut de fum. Din primele informaţii ar fi vorba despre o defecţiune la un tren cu pasageri, care a fost adus însă în siguranţă la peron. Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30 și nu există victime.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare de un martor ocular, la plecarea din staţie a unui tren de metrou tip CAF s-au produs mai multe scurtcircuite, cu zgomote puternice şi lumină specifică unor astfel de probleme.

Incident la stația de metrou Tineretului

Călătorii citaţi de sursa amintită spun că în staţie se simţea miros de fum înainte de producerea acestui scurtcircuit. Problema ar fi apărut la un tren care circula dinspre Pipera spre Berceni. Garnitura se afla în tunel când au apărut problemele şi s-a degajat o mare cantitate de fum.

Conductorul a reuşit să aducă trenul la peron, iar pasagerii, inclusiv cei care aşteptau la peron, au fost evacuaţi. Sursa citată precizează că nu ar exista victime, iar în staţie au intervenit pompierii unei firma private care are contract cu Metrorex pentru a rezolva astfel de situaţii de urgenţă.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net