Care fustă-i mai scurtă? Carmen Iohannis și Brigitte Macron, concurs de minijupe

Ultima actualizare:

    Carmen Iohannis și Brigitte Macron au făcut concurs de minijupefoto: AFP
Carmen Iohannis și Brigitte Macron au făcut concurs de minijupefoto: AFP

Nici dacă le măsurau nu le-ar fi ieșit atât de bine. Cele mai îndrăznețe soții de președinți s-au întâlnit la București joi, 24 august, în cadrul vizitei-fulger a lui Emmanuel Macron, și au făcut concurs de minijupe.

Brigitte Macron (64 de ani) și Carmen Iohannis (56 de ani) nu s-au dezmințit la prima întâlnire pe pământ românesc dintre cele două familii prezidențiale. Amândouă profesoare, amândouă suple, cu picioare frumoase și perfect tonifiate, amândouă lipsite de complexe când vine vorba de lungimea fustei. Cele două au purtat ținute îndrăznețe, cu rochii mult deasupra genunchilor, lăsând la o parte protocoalele și promovând ideea că frumusețea trebuie afișată și nu ascunsă, indiferent de vârstă sau de context.

Carmen Iohannis a întâmpinat-o pe prima doamnă a Franței într-o rochie bleu cu umerii semigoi, talia marcată și partea de jos plisată, creată de Edi Lăslean. ”I-am făcut o rochie bleu ciel din brocart de mătase, un model modern, potrivit pentru întâlnirea de la Cotroceni, care-i conferă doamnei Carmen Iohannis eleganță și rafinament”, a declarat pentru Click! designerul Eli Lăslean. Doamna Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o geantă plic și pantofi albi.


    Carmen și Klaus Iohannis i-au întâmpinat pe Brigitte și pe Emmanuel Macronfoto: AFP
Carmen și Klaus Iohannis i-au întâmpinat pe Brigitte și pe Emmanuel Macronfoto: AFP

De cealaltă parte, Brigitte Macron a ales o ținută în întregime neagră, după ce, cu o zi în urmă, prima doamnă a Franței se îmbrăcase toată în roșu pentru vizita oficială în Austria. Adeptă a stilului rock glam, fosta profesoară de teatru a ales o rochie neagră, mini, fără mâneci, pe corp, și o jachetă cu fermoar până-n talie. ”Venind din Franța, țara care ne-a dat-o pe Coco Chanel, Brigitte Macron este foarte apreciată pentru curajul de a purta fustele deasupra genunchilor”, a declarat Eli Lăslean. La această ținută, prima doamnă a Franței a adăugat o geantă de la brandul ei preferat, Louis Vuitton, în valoare de peste 4.000 de euro, și pantofi stiletto negri, tot Louis Vuitton, din piele întoarsă de capră, în valoare de aproape 700 de euro.


    Brigitte Macron și Carmen Iohannisfoto: AFP
Brigitte Macron și Carmen Iohannisfoto: AFP

Cele două prime doamne au făcut istorie cu ținutele lor îndrăznețe, provocând numeroase critici, dar și multe reacții admirative. Cert este că niciuna nu și-a trădat stilul, indiferent de recomandările binevoitorilor.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net