Cauți rochie de mireasă? Uite cum o poți câștiga de Ziua Îndrăgostiților!

Ultima actualizare:

    Ținutele de nuntă valorează 8.000 de lei (fotomontaj Click!)
Ținutele de nuntă valorează 8.000 de lei (fotomontaj Click!)

Șansă unică pentru cuplurile din Capitală care plănuiesc să-și lege destinele în luna iubirii. Tinerii care își caută ținute pentru nuntă ar putea scăpa de povara financiară a achiziționării îmbrăcămintei de gală: o pot câștiga la o tombolă inedită, organizată la mall de Ziua Îndrăgostiților.

Sâmbătă, începând cu ora 17.00, dă fuga în AFI Palace Cotroceni (zona patinoarului) dacă vrei să-ți încerci norocul la cea mai năstrușnică tombolă organizată de Ziua Îndrăgostiților! Reprezentanții societății de apă și canalizare Apa Nova București pun la bătaie două ținute de gală pentru tinerii care își declară dragostea în această zi magică. E vorba de o rochie de mireasă (sau de seară, la alegerea câștigătoarei), furnizată de Bien Savy, și un costum de ginere (sau de seară), oferit de magazinul Ego Man. Piesele vestimentare valorează 8.000 de lei, iar cei care le vor câștiga vor primi vouchere pe baza cărora își pot ridica îmbrăcămintea favorită din magazinele partenere.

Ei, dar ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui astfel de premiu? Participanții sunt așteptați începând cu ora 17.00 la AFI Palace Cotroceni pentru a complete un formular de concurs. Ei vor trebui să aproximeze cantitatea de apă care a fost necesară pentru umplerea unei inimi din gheață, care se va găsi la locul de desfășurare a evenimentului. O persoană din public va fi invitată să extragă talonul câștigător. O singură pereche va pleca acasă cu îmbrăcămintea de gală, însă organizatorii au cadouri dulci pentru toți participanții. Apa Nova București organizează pentru al șasele an la rând un eveniment dedicat îndrăgostiților.

image
image
image
image
image
image
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net