Ce mesaj a lăsat tânărul care şi-a împuşcat mortal instructorul într-un poligon din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Cristian Pop şi-a împuşcat mortal instructorul, după care s-a sinucis
Cristian Pop şi-a împuşcat mortal instructorul, după care s-a sinucis

Asasinarea lui Nicolae Tănase, directorul poligonului din cadrul companiei UTI din Bucureşti, ridică multe semne de întrebare. Nicolae Tănase (56 de ani) a fost ucis de către un cursant, în poligonul din UTI de pe Şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Criminalul, un băiat de 24 de ani, l-a împuşcat pe directorul de poligon de trei ori, după care s-a sinucis.

Înainte de a se sinucide, tânărul, pe nume Cristian Pop, a lăsat un bilet de adio, în care a scris că se simte inutil şi că vrea să moară, informează Mediafax. Se pare că biletul a fost găsit de familia tănărului de 24 de ani, într-o haină a acestuia.

Crima, surprinsă de camerele de supraveghere

Crima urmată de sinucidere comisă marţi seară în Poligonul UTI din Capitală a fost suprinsă de camerele de supraveghere, din imagini reieşind că tânărul, care trăgea la ţintă, şi-a împuşcat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, după care s-a împuşcat în cap, afirmă surse judiciare, citate de Mediafax.

Nicolae Tănase (56 de ani) a fost ucis de către un cursant în vârstă de 24 de ani, care, după ce l-a împuşcat, s-a sinucis
Nicolae Tănase (56 de ani) a fost ucis de către un cursant în vârstă de 24 de ani, care, după ce l-a împuşcat, s-a sinucis

Potrivit surselor citate, Cristian Pop era un client mai vechi al poligonului şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală. Angajaţii poligonului spun că nu ştiu ca acesta să se fi certat vreodată cu vreunul dintre instructorii de tir. Tânărul de 24 de ani îşi făcuse programare la poligon pentru marţi seară, iar în jurul orei 19.30 a început să tragă la ţintă asistat de instructorul Nicolae Tănase, director al Poligonului UTI, în vârstă de 56 de ani.

Conform Mediafax, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tânărul trage câteva focuri la ţintă dar pentru că este foarte agitat, instructorul îi corectează de mai multe ori poziţia corpului.

La un moment dat, Pop se întoarce brusc către bărbatul de 56 de ani şi îl împuşcă o dată cu pistolul Glock de calibru nouă milimetri, de la o distanţă de aproximativ un metru. După ce instructorul s-a prăbuşit, Popa a mai tras încă două gloanţe în trupul victimei. Apoi acesta şi-a scos căştile şi s-a împuşcat în cap cu acelaşi pistol.

În noaptea de marţi spre miercuri, anchetatorii au anunţat familia lui Pop, care locuieşte în comuna Pantelimon şi au reuşit să afle că acesta a intrat într-o depresie după ce iubita lui a plecat în străinătate.

Ancheta în acest caz este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net