Ce spune tatăl uneia dintre fetele musulmane agresate în Bucureşti

Ultima actualizare:

    Două fete musulmance au fost agresate miercuri pe Calea MoşilorFoto: 123RF
Două fete musulmance au fost agresate miercuri pe Calea MoşilorFoto: 123RF

Incident şocant în centrul Bucureştiului, ziua în amiaza mare: două fete musulmane au fost agresate miercuri, pe Calea Moşilor. Părinţii adolescentelor din Siria nu cred că e vorba despre ceva organizat şi nici nu vor să depună plângere.

Fetele au fost agresate la intersecţia dintre Calea Moşilor şi strada Eminescu, o zonă intens ciculată, de trei băieţi şi două fete. Tatăl uneia dintre ele a povestit, conform digi24.ro, cum s-a întâmplat totul. El a declarat că cei cinci agresori au început să ţipe la fete şi, deşi acestea au încercat să îi evite, unul dintre băieţi a venit după ele şi le-a lovit şi zgâriat. Un trecător a sărit în ajutorul celor două.

"Au început să strige după ele: ISIS, terorişti, aveţi bombe!. Fetele au evitat să discute cu ei şi au schimbat direcţia, dar s-au întors după ele. A venit unul din băieţi şi a încercat să-i ia hijabul de pe cap. S-au zgâriat, s-au lovit. Au nişte semne pe faţă şi pe mâini zgârieturi, dar nu ştiu dacă au folosit ceva ascuţit sau pur şi simplu de la unghii. Fetele erau foarte speriate, galbene la faţă, pe hainele lor era sânge”, a spus bărbatul. 

Tatăl fetei a mai spus că pune incidentul pe seama lispei de educaţiei agresorilor. Părinţii nu vor să depună însă plângere, de teamă să nu îşi expună copiii unor noi agresiuni. 

„Eu consider că este un caz mai...de puşti, nu este ceva organizat. Aici este o lipsă de educaţie, lipsă de cultură a acestor puşti. Este diferenţă foarte mare între acest Stat Islamic şi musulmani. Noi suntem primii care suntem victimele organizaţiei Stat Islamic”, a declarat bărbatul.

Autorităţile au deschis însă un dosar penal, după ce s-au sesizat din oficiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net