Cine sunt cei doi reporteri spulberaţi de o maşină pe podul Ciurel din Capitală

Ultima actualizare:

    Cei doi reporteri au ajuns de urgenţă la spital foto: reporterntv.ro
Cei doi reporteri au ajuns de urgenţă la spital foto: reporterntv.ro

Doi jurnalişti de la Neptun TV au fost accidentaţi miercuri (14 septembrie) de un autoturism pe podul Ciurel din Capitală, în timp ce filmau un reportaj.

Reporterul Raluca Țicmeanu și operatorul Marius Anghel au fost acroșați de o mașină și trântiți pe asfalt. Raluca Ţicmeanu a ajuns la spital cu răni la cap şi bazin, iar Marius Anghel a fost lovit la picior şi spate, conform site-ul de ştiri reporterntv.ro., unde lucrează cei doi.

Ambii stăteau pe trotuar unde filmau terenurile din apropiere. Dintr-odată, o mașină a ieșit de pe sensul de mers și s-a izbit în parapetul de protecție. O bucată din balustradă s-a desprins și a fost proiectată în cei doi jurnaliști: reporterul Raluca Țicmeanu și cameramanul Marius Anghel.

'Dintr-o dată am auzit scârțâit de roți, m-am uitat și am văzut mașina. Mi-am lăsat camera și m-am repezit către colega mea. Nu am mai avut timp, eu am fost lovit și în picior și m-am dus repede să o ajut, să iau parapetul de pe ea, era căzut pe ea și era destul de rău. Era conștientă, vorbea cu mine, era foarte lovită', a explicat Marius Anghel.

'Starea reporterului este bună, este în investigații, nu s-au finalizat încă, sperăm că va pleca acasă în cursul zilei de astăzi. A suferit mai multe contuzii cerebrale și în zona abdomen torace', a precizat Leonard Grecescu, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar București, pentru reporterntv.ro.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au început o anchetă în cazul acestui accident. Ei spun că șoferul a vrut să evite un alt autoturism care a frânat brusc și așa a ajuns în parapet. Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.  

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net