Clotide Armand, în autoizolare, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Ultima actualizare:

    Clotide Armand s-a autoizolat la domiciliu  Sursă foto: Arhivă Click!
Clotide Armand s-a autoizolat la domiciliu Sursă foto: Arhivă Click!

Clotide Armand, noul primar al sectorului 1, a intrat în autoizolare după ce s-a anunțat că șeful Biroului Electoral Sector 1 ar avea coronavirus. Ea a vorbti în cadrul unui interviu acordat prin intermediul unui apel video despre decizia pe care a luat-o și a menționat că se simte obosită.

Clotide Armand a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 1007 de voturi față de contracanditatul său. Ea a fost invitată în platoul unei emisiuni pentru a discuta despre cursa electorală, dar și despre speculațiile care au luat naștere în jurul rezultatelor. Clotide Armand a refuzat să facă deplasarea și să se prezinte în platou și a ales să se izoleze la domiciliu, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus. 

Clotide Armand, în autoizoalre 

“Sunt obosită, după aceste zile intense, dar sunt și precaută, n-am vrut să risc nimic, pentru mine și pentru dumneavoastră”, a declarat edilul ales pentru Sectorul 1 al Bucureștiului în cadrul unui videocall. 

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache. Ea a obținut 40,95% din voturi, la o diferenţă de 1,13% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,82%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până miercuri, la ora 10:30, după numărarea a 97,74% dintre voturi. 

Cine este Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București

Clotilde Marie Brigitte Armand s-a născut la 28 iunie 1973, în localitatea Pointe-a-Pitre din Franța, unde tatăl ei își îndeplinea serviciul militar alternativ ca profesor de matematică. Familia ei este originară din orașul francez Vichy, unde trăiesc în prezent părinții ei. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net