Clotilde Armand, printre noroaiele din sectorul 1. Opt străzi uitate de lume, din Chitila, vor fi asfaltate

Ultima actualizare:

    Clotilde Armand a fost pe străzile pline de noroaie în pantaloni albiFotografii: Primăria Sectorului 1
Clotilde Armand a fost pe străzile pline de noroaie în pantaloni albiFotografii: Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a demarat modernizările pe opt străzi uitate de lume, din Chitila. Pline de noroaie, acestea nu au văzut asfaltul niciodată. Vor fi construite canale pluviale și trotuare. Promisiunea vine din partea edilului Clotilde Aramand, care a fost ieri, 24 mai, printre noroaiele din zonă.

Locuiesc în sectorul 1, cel mai bogat din Capitală, dar au condițiile unui cătun uitat de lume. La cea mai mică ploaie, noroaiele la ei sunt cât casa.

Doar cu cizme de cauciuc puteau ieși oamenii la strada principală, cu încălțările pentru serviciu în sacoșă. Dar, de acum, vor avea și ei condiții civilizate.

”După 30 de ani de neputință și nepăsare din partea fostelor administrații locale, asfaltăm și modernizăm zonele defavorizate din sectorul 1. Am început lucrările de modernizare a opt străzi din zona Chitila Triaj. Este vorba de străzi subdimensionate din punctul de vedere al cerințelor actuale de trafic: Poiana Ursului, Buclei, Fiordului, Mamaia, Medrești și Drumul Gării, Eugen Brote și Drumul Lăpuș.  Modernizarea acestor străzi era absolut necesară, erau simple drumuri de pâmânt, situații incompatibile cu statutul de capitală a unui stat european. Voi verifica periodic dacă aceste lucrări respectă standardele de calitate și prevederile din caietul de sarcini. Ne dorim ca la finalizarea lucrărilor locuitorii sectorului 1 să beneficieze de toate avantajele asfaltării acestor drumuri: condiții civilizate de locuit, siguranță rutieră și un transport civilizat”, a declarat primarul Clotilde Armand, care a fost ieri pe șantier și a stat de vorbă cu muncitorii.

Lucrările de modernizare a străzilor costă 3,8 milioane de lei

Lucrările de modernizare ale drumurile constau în asfaltarea sistemului rutier, construirea de trotuare și realizarea canalizărilor pluviale.


    Clotilde Armand, de vorbă cu muncitorii
Clotilde Armand, de vorbă cu muncitorii

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3,82 de milioane de lei cu TVA. Anterior demarării acestor lucrări, au fost elaborate documentații de avizare a lucrărilor de intervenție și documentații tehnice conexe (studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnică).

Citește și: 

Povestea dramatică a lui Clotilde Armand. A supraviețuit unei dureri care ar îngenunchea orice mamă

De unde își cumpără Clotilde Armand cerceii? Răspunsul incredibil

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net