Clotilde Armand, validată în funcţia de primar al Sectorului 1

Ultima actualizare:

    Clotilde Armand poate în sfârșit să se instaleze în fotoliul de primar al sectorului 1 după ce acum patru ani a pierdut alegerile
Clotilde Armand poate în sfârșit să se instaleze în fotoliul de primar al sectorului 1 după ce acum patru ani a pierdut alegerile

Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 întrucât Tribunalul Bucureşti a respins, marţi toate apelurile declarate în dosar. Clotilde Armand, reprezentanta USR-Plus a câștigat la alegerile locale din 27 septembrie mandatul de primar al sectorului 1 sprijinită de PNL.

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, toate apelurile din dosarul privind validarea lui Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1. Potrivit news.ro, unele dintre apeluri au fost respinse ca lipsite de interes, în timp ce apelul declarat de Daniel Tudorache, fostul primar al sectorului 1, membru PSD a fost respins ca nefondate. Decizia este definitivă.

Povestea contestării lui Clotilde Armand

În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache. Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar. Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

 PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.

Citiți și

Povestea dramatică a lui Clotilde Armand. A supraviețuit unei dureri care ar îngenunchea orice mamă

Ce spune Clotilde Armand după excluderea soţului din USR: "Suntem o familie unită!"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net