Complexul Europa, demolat cu scandal după 24 de ani. Imagini cu toate construcţiile puse la pământ

Ultima actualizare:

    Buldozerele au pus la pământ toate construcţiilefoto: captură video
Buldozerele au pus la pământ toate construcţiilefoto: captură video

Dimineaţa de miercuri a început în forţă la complexul Europa de la marginea Capitalei, unde mai multe buldozere au început să dărâme construcţiile. Comercianţii însă sunt revoltaţi şi cred că afacerile lor sunt închise ilegal. Oamenii sunt supăraţi şi spun că nimeni nu le-a oferit nicio explicaţie pentru faptul că îi lasă fără pâine.

Cunoscut drept raiul evazioniştilor, Complexul Europa a fost mereu în vizorul autorităţilor, care au încercat de nenumărate ori să îl închidă, dar toate tentativele au eşuat până acum. Miercuri (11 septembrie) putem spune că asistăm la o zi istorică în care toate constcţiile vor fi dărâmate după 24 de ani de încercări nereuşite.

Abia la sfârşitul lunii iulie, după o acţiune amplă, s-a decis demolarea construcţiilor fără autorizaţie. Tot atunci 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat mai multe standuri din care au confiscat 16 camioane de marfă contrafăcută şi zeci de mii de euro. 

Autorităţile spun că nu fac altceva decât să pună în practică un ordin judecătoresc. Iar proprietara de drept a trenului susţine că este foarte greu să reintre în posesia terenului, şi asta deoarece comercianţii se opun din răsputeri evacuării. 

"Acel complex Europa a fost creat în anii 1991 - 1992. De la un moment încoace, el a fost administrat în mod evident, abuziv, de mai multe societăţi comerciale care au avut un pic mai multe interese. S-au tot dezvoltat uşor, uşor, în timp, activităţile comerciale care erau la limita legii sau în afara legii, evident cu concursul autorităţilor, iar în acest moment este un fenomen infracţional. Din această cauză autoritățile au făcut acest demers", a declarat Cristina Salitrei la Antena 1. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net