Cotimanis, Carmen Tănase și Mirela Stoian, "Las' că știm noi!"

Ultima actualizare:

    Bebe Cotimanis și Carmen Tănase vor juca împreună în premieră, vineri, 9 octombriefoto: Arhiva Personală
Bebe Cotimanis și Carmen Tănase vor juca împreună în premieră, vineri, 9 octombriefoto: Arhiva Personală

Cine-ar fi crezut că pot colabora atât de armonios? Ceea ce au pus la cale Bebe Cotimanis, Carmen Tănase și Mirela Stoian îi va face pe toți să râdă în hohote. Piesa de teatru ”Las' că știm noi!”, în regia lui Puiu Şerban, îi va distra la culme pe cei care vor veni să o vadă.

Vineri, 9 octombrie, la ora 19.00, Bebe Cotimanis și Carmen Tănase vor urca împreună pe scenă în premieră. Tot în premieră va fi jucată și piesa „Las' că știm noi!” care promite să stârnească râsul oricui. Marcă a regizorului comediilor „Boeing Boeing” și „Încurcătură la nivel înalt” și scrisă de Dereck Benfield, premiera va strânge publicul deja cunoscător, dar și alți pasionați ai lumii teatrului.

Bebe Cotimanis va urca pe scenă îmbrăcat în polițist în rolul lui Henry, alături de Mirela Stoian, care o va interpreta pe sora lui, Sarah. Cei doi vor să se relaxeze în vacanță în casa fratelui lor geamăn decedat, părintele Bernard, însă se pare că, odată ajunși acolo, nimic nu mai este la fel.

Se pare că noul administrator, Nora Winthrop, interpretat de Carmen Tănase, a transformat ferma într-o proprietate cu o reputație nu tocmai de bun augur. Mai mare le este surpriza atunci când în peisaj apare și Bernard, sau, mai bine zis, fantoma lui. Decorul va fi și el unul special, întrucât va permite glisarea naturală dintr-un spațiu de joc în altul.

Cei trei actori, dar și Adi Gheo și Ștefan Velniciuc, vor putea fi urmăriți la teatrul Elisabeta din București, vineri, 9 octombrie, de la ora 19. Cei care nu vor putea ajunge vineri pot reveni joi, 29 octombrie, la aceeași oră. După finalul spectaculului, publicul va putea interacționa cu actorii în foaier, pentru autografe dar și pentru simpla socializare.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net