Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, inaugurează duminică Parcul Ferentari. Lucrările la noul loc de joacă au început în urmă cu o lună, mai exact, în data de 13 mai.


Edilul a efectuat o vizită de lucru în parc luna trecută, alături de directorii din subordine şi a dispus reabilitarea şi modernizarea acestuia, pentru ca locuitorii din zonă să poată beneficia de acel spaţiu vara aceasta.

Cristian Popescu Piedone inaugurează Parcul Ferentari

Locul mai sus menţionat a fost complet ignorat de fostele administraţii, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5. Nu existau leagăne, tobogane sau altfel de mobilier stradal.

Mai mult, coşurile de gunoi ruginite reprezentau un adevărat pericol pentru copii. De asemenea, aici existau şi foarte multe deşeuri. Parcul are acum leagăne, tobogane, zona de fitness, bănci noi, dar şi un teren de mini fotbal.

„Parcul Ferentari arăta ca şi cum ar fi fost părăsit de decenii. Şi cam aşa era. Nimeni nu a făcut nimic pentru a-l moderniza. Am decis să reabilităm de urgenţă acest loc de joacă.

Copiii din zonă merită să aibă un parc sigur şi modern. Mâine, la ora 11.00, inaugurăm Parcul Ferentari. În loc de coşuri de gunoi ruginite şi asfalt crăpat, locul de joacă are acum tobogane, leagăne, zonă de fitness, bănci noi şi un teren de mini fotbal. Practic, intrăm în normalitate. Acest parc trebuia reabilitat de ani buni, dar nu s-a dorit. Acum, copiii vor avea unde să se joace.”, a afirmat edilul Sectorului 5, conform news.ro.

 
 
Loading...