În copilărie, Răzvan Fodor era făcut de râs, în faţa fetelor, de mama lui

Ultima actualizare:

    Răzvan Fodor se pregăteşte pentru cel de-al şaselea sezon "MasterChef"
Răzvan Fodor se pregăteşte pentru cel de-al şaselea sezon "MasterChef"

Răzvan Fodor rămâne, la 41 de ani, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro TV. Muzica a fost cea care i-a deschis drumurile spre o carieră în televiziune. A fost solistul formaţiilor Direcţia 5 şi Krypton, apoi a primit roluri în seriale şi în filme româneşti, iar în cele din urmă a ajuns în platourile de televiziune. E prezent în show-ul culinar „MasterChef“ încă din primul sezon (2012) şi se pregăteşte acum pentru cel de-al şaselea, care va începe la toamnă.

Într-un interviu acordat pentru “Adevărul”, Răzvan a vorbit despre copilărie, despre familie şi despre proiectele în care implicat. “Sunt din generaţia cu cheia la gât. Aveam totuşi o mătuşă care în ‘80 era plecată în străinătate, astfel că aveam mai multe lucruri pe care alţi copii nu le aveau”, îşi aminteşte vedeta de la Pro TV. “Nu prea îmi plăcea să învăţ. Ieşeam pe stradă cu toţi copiii, seară de seară. Mama venea mereu şi îmi schimba tricoul, mă ştergea cu prosopul pe spate pentru că eram transpirat, iar fetele vedeau asta şi nu-mi convenea. De acolo mi s-a tras şi astmul. Am fost foarte cocoloşit. Când tatăl meu a murit, imediat după Revoluţie, iar eu aveam 14 ani, deodată mi-au trecut toate bolile pentru că mama m-a scăpat din mână. Nu îmi mai strecura legumele din ciorbă, nu mă mai chema la ora opt acasă să îmi fac temele. Şi de acolo mi s-a schimbat uşor viaţa. Am devenit adult. Dacă nu se întâmpla să moară tatăl meu, probabil şi acum eram foarte imatur”, îşi aminteşte el.

O familie fericită: Răzvan, Irina şi fetiţa lor
O familie fericită: Răzvan, Irina şi fetiţa lor

Răzvan e îndrăgostit şi acum de soţia sa, Irina (28 de ani), reporter al emisiunii „La Măruţă“ şi fostă prezentatoare a „Poveştirilor de noapte“, de la Acasă TV. “Împlinim nouă ani de când suntem împreună şi şase ani de la căsătorie. Nu mă satur de ea. E înţeleaptă. Zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos femeia asta în cale, că am o soţie înţelegătoare. Posibilitatea ca eu să mă despart de ea este doar mort. Credem amândoi că familia este lucrul cel mai important şi nu avem cum să ieşim din povestea asta sub nicio formă”, spune prezentatorul emisiunii “MasterChef”.Citeşte interviul integral cu Răzvan Fodor şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net