Daciana Sârbu şi-a deschis cafenea! Cum arată localul soţiei lui Ponta

Ultima actualizare:
Prăjiturelele din  vitrină te ispitesc  atunci când stai  cu o cafea în față
Prăjiturelele din vitrină te ispitesc atunci când stai cu o cafea în față

Europarlamentara PSD Daciana Sârbu îi îndulceşte pe bucureşteni, de luna aceasta, cu prăjiturele ingenioase, ceaiuri naturale şi cafea adusă de peste mări şi ţări în cafeneaua ei din buricul Capitalei.

„Mara Mura”, situată pe strada Benjamin Franklin nr. 5 (lângă Ateneul Român), e o cafenea-cofetărie pe care Daciana Sârbu o deţine în cote egale cu o prietenă, Alexandra Cristina Voicu. Cafeaua pe care o bei aici (8-12 lei) trebuie însoţită negreşit de una din nenumăratele sortimente de prăjituri realizate cu ingrediente naturale (5 lei/bucata). Personal, am gustat choux-à-la creme cu fructul pasiunii, preparat care mi-a amintit de prăjiturelele mamei.

În zilele mai călduroase  poți sta și la terasă, căci  strada e foarte liniștită
În zilele mai călduroase poți sta și la terasă, căci strada e foarte liniștită

Însă aici găsiţi acelaşi desert umplut cu cremă de trandafiri, de lavandă sau vanilie. Prăjiturelele pot fi comandate şi pentru acasă, iar pentru evenimente speciale (aniversări, zile de naştere) personalul prepară şi torturi personalizate, care costă 100 lei/kg.Cafeteria e decorată cu mobilier din lemn masiv, creaţie a unuia dintre cei mai în vogă designeri de interior, Irina Neacşu. Localul e plăcut şi poate fi locul ideal pentru întâlniri amoroase ori amicale, dis-de-dimineaţă sau după masa de prânz. Daciana Sârbu a lucrat toată vara la amenajarea spaţiului situat pe boema stradă din apropierea Ateneului.


    În zilele mai călduroase  poți sta și la terasă, căci  strada e foarte liniștităFoto: Dan L. Brumar
În zilele mai călduroase poți sta și la terasă, căci strada e foarte liniștităFoto: Dan L. Brumar

În 2014 şi în 2015 a investit peste 148.000 de lei în amenajarea cafenelei, informaţie care se regăseşte în declaraţia de avere a soţului. În document Victor Ponta a declarat că soţia şi-a împrumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei în 2014 şi cu 83.000 de lei în acest an. Nu putem decât să presupunem că partenera sa a avut aceeaşi contribuţie la lansarea afacerii.

Iată cum arată cafeneaua Dacianei Sârbu!

Meniul de la "Mara Mura"

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net