Dansatoarea de manele Emy nu s-a prezentat la postul pe care l-a câștigat la DPS. ”Nu a lucrat nicio zi”

Ultima actualizare:

    Dansatoarea de manele Emy, posesoarea unei diplome în managementul turismului, a luat concursul la DPS, dar nu s-a prezentat la postfoto: arhiva personală/Facebook
Dansatoarea de manele Emy, posesoarea unei diplome în managementul turismului, a luat concursul la DPS, dar nu s-a prezentat la postfoto: arhiva personală/Facebook

Telenovela ”Emy la DSP” a fost lămurită de șefa DSP București. Dansatoarea de manele Emy, pe numele ei din buletin Maria Emylia Florescu, a dat concurs pe post la DSP, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contract de muncă, spune șefa DSP București, Oana Nicolescu, potrivit Digi24.

Maria Emylia Florescu a candidat pentru un post de inspector debutant. Ea nu este însă angajata instituției, spune Nicolescu.

„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate documentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea, potrivit Digi24.

Citește și:

Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”, preciza anterior un comunicat al DSP București.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net