Înaltă, stilată, plină de farmec! Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la primăria sectorului 1 al Capitalei, franțuzoiaca Clotilde Armand, pare să fie omul momentului, chiar dacă a pierdut la limită alegerile. Întrebată de unde își cumpără cerceii supradimensionați cu care a fost admirată în toate aparițiile publice, Armand a dat un răspuns surprinzător.


Cerceii lui Clotilde Armand au devenit un subiect în sine de când franțuzoaica a intrat în cursa pentru primăria sectorului 1 al Capitalei. Supradimensionați, cu un aspect vechi, cerceii i-au atras atenția Simonei Gherghe, care a lansat public întrebarea. ”O rugăm pe doamna Clotilde Armand să ne spună și de unde își cumpără cerceii. Toți”, a scris Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Răspunsul franțuzoaicei este, trebuie să recunoaștem, surprinzător. Clotilde Armand nu are vreun distribuitor secret și nici nu a moștenit o cutie cu bijuterii de la străbunica. "Am văzut că toată lumea e dezamagită când dau răspunsul: de la târgul de vechituri. În România are o conotație negativă, dar să știți că toate antichitățile care reprezintă trecutul nostru și au și această parte artistică... aceste târguri de vechituri sunt pentru mine ca o căutare de comori", a declarat franțuzoaica la B1, miercuri, 8 iunie.

 
 
Loading...