Deţii un Samsung Note 7? Returnează-l, fiindcă poate exploda!

Ultima actualizare:

    Dispozitivul de top a ajuns la noi în prima jumătate a lunii augustFoto: Guliver/GettyImages
Dispozitivul de top a ajuns la noi în prima jumătate a lunii augustFoto: Guliver/GettyImages

Ai dat aproape 4.000 de lei pe un telefon Samsung Galaxy Note 7? Chiar dacă n-ai avut nici o problemă cu el, trebuie să-l returnezi! După ce au fost raportate mai multe cazuri în care telefonul respectiv a explodat, Samsung îi roagă pe cei care au cumpărat dispozitivul de top să nu îl mai încarce și să nu îl mai folosească.

O agenție guvernamentală din Statele Unite ale Americii, care se ocupă de siguranța consumatorilor, i-a atenţionat pe utilizatori să nu mai folosească telefoanele Samsung Galaxy Note 7. US Consumer Product Safety Commission lucrează cu gigantul sud-coreean pentru a ușura procesul de schimbare a telefoanelor Galaxy Note 7 având defecte ale bateriei cu modele noi, fără probleme. Apelul autorităților americane poate afecta și mai mult producătorul sud-coreean, care ar putea primi o lovitură financiară după rechemarea dispozitivelor și pierderea clienților îngrijorați de calitatea telefoanelor, scrie playtech.ro.

Aşa arată un Samsung Galaxy Note 7 care a explodat
Aşa arată un Samsung Galaxy Note 7 care a explodat

De altfel, Samsung a cerut returnarea telefoanelor Galaxy Note 7 în zece țări, printre care se numără şi România. Multe companii aeriene au interzis utilizarea acestui tip de telefon la bordul avioanelor. Potrivit unor analiști, returnarea dispozitivelor ar putea genera pentru Samsung pierderi de aproape 5 miliarde de dolari.

Conform companiei, aproximativ 2,5 milioane de dispozitive premium au fost vândute în toată lumea. Samsung a anunțat că pentru clienții din Statele Unite care își schimbă telefoanele vor fi acordate carduri cadou în valoare de 25 de dolari.

Într-o altă declarație, Samsung le-a cerut consumatorilor din Coreea de Sud să nu mai folosească telefoanele Galaxy Note 7 și să le ducă la centrele service, în cadrul procesului de rechemare.

Click! spune

Smasung Galaxy Note 7 are un ecran Super AMOLED de 5,7 inci. De partea de procesare se ocupă un procesor Exynos 8890, care funcționează alături de 4GB RAM, iar sistemul de operare este Android 6.0.1 Marshmallow, utilizat de majoritatea terminalelor de top la ora actuală. Lansat la noi în prima jumătate a lunii august, telefonul costa la eMag 3.899 de lei.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net