Poliţiştii din Capitală fac cercetări după ce două femei au fost agresate, pe stradă, în locuri diferite, iar anchetatorii nu exclud varianta ca ambele agresiuni să fi fost săvârşite de acelaşi autor.


Prima agresată a fost o tânără, care a scăpat după ce un martor a intervenit, ulterior o femeie fiind găsită căzută în zona unui complex comercial. Aceasta din urmă a ajuns la spital în urma agresiunii.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată, în seara de 24 septembrie, printr-un apel la 112, despre faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona. În acest caz au fost declanşate cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

A doua victimă, găsită căzută pe stradă

La aceeaşi dată, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată, tot prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. Acolo s-au deplasat de urgenţă poliţişti şi un echipaj de prim-ajutor, femeia fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele investigaţii a rezultat că ea ar fi fost victima unei agresiuni.

Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Astfel, au fost audiate mai multe persoane, după cercetările de la faţa locului fiind identificate şi camere de supraveghere, de unde au fost obţinute imagini.

"Sunt exploatate toate informaţiile obţinute şi nu este exclusă nicio variantă, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul şi acelaşi bărbat", arată Poliţia Capitalei.

Citește și:

Acest bărbat a agresat sexual o femeie la metrou. Dacă-l vedeți, sunați la 112!

Olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții ar mai fi agresat o fată în Iași, în 2016

 
 
Loading...
Citeste tot despre: