Două mașini au căzut într-un crater uriaș, pe o stradă din București! Unul dintre șoferi a ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Unul dintre șoferii care au căzut în craterul de pe Aleea Compozitorilor a ajuns la spitalFoto: observator.tv
Unul dintre șoferii care au căzut în craterul de pe Aleea Compozitorilor a ajuns la spitalFoto: observator.tv

O mașină s-a „scufundat” cu totul într-un crater apărut din senin în asfalt, iar o alta s-a oprit la jumătate, după lucrările efectuate pe Aleea Compozitorilor din București.

Unul dintre șoferi a fost rănit ușor. Nu se cunosc încă circumstanțele producerii accidentului. Brigada Rutieră a precizat că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier, cât și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective, potrivit observator.tv. Un echipaj a sosit la locul evenimentului pentru a scoate maşinile din crater. 

Groapa nu era semnalizată

Șoferul care a căzut peste prima mașină a mărturisit că groapa nu era semnalizată și că, deși locuiește în zonă, nu știa ce acel crater uriaș format pe Aleea Compozitorilor.

„Am căzut peste celălalt. Nu l-am văzut, nu era semnalizată groapa. Șoferul celălalt era în mașină. E bine acum, a fost dus la spital. L-au ajutat alți băieți, reclama dureri de coloană. Stau în zonă, dar nu știam de groapa asta.”, a declarat tânărul. 

„Primul şofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieşise încă din maşină. Primul şofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieşit din maşină în timp ce cel de-al doilea....) Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte şi ploaie...", a scris consilierul general PNL Ciprian Ciucu, pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net