Duminică, în chiloţi la metrou! Bucureştenii renunţă la pantaloni pe 11 ianuarie

Ultima actualizare:

    "No Pants Day" se organizează anual în marile oraşe din jurul lumiiFoto: Getty
"No Pants Day" se organizează anual în marile oraşe din jurul lumiiFoto: Getty

Duminică, 11 ianuarie, bucureştenii care circulă cu metroul trebuie să renunţe la pantaloni şi să se urce în tren doar în lenjerie intimă. „No Pants Day“, aşa cum se numeşte evenimentul, va avea loc anul acesta şi în Capitală, având deja tradiţie în marile oraşe ale lumii.

Cei care vor să participe la eveniment sunt aşteptaţi la ieşirea de metrou de la Hanul lui Manuc, conform adevarul.ro. Oamenii vor fi împărţiţi în grupuri şi „împrăştiaţi“ prin staţiile de metrou ale Magistralei 2 Berceni – Pipera.

Aceştia se vor dezbrăca şi vor aştepta metroul, după care se vor urca doar în lenjerie intimă. 

„Pantalonii se pun în sacoşă, oamenii în chiloţii urcă nonşalant în aceeaşi garnitură de metrou, la diferite staţii, ca să se bucure cât mai mulţi oameni de trăznaie“, anunţă organizatorii.

Potrivit acestora există şi câteva condiţii de participare: să fii dispus să renunţi la pantaloni, să ai abilitatea să-ţi păstrezi un ton indiferent în timp ce mergi fără pantaloni în metrou şi să îţi cumperi o cartelă de acces în subteran. 

Doamnele şi domnişoarele sunt sfătuite să nu poarte chiloţi tanga sau tetra, pentru a nu risca să primească amendă pe motiv că sunt îmbrăcate indecent.  

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net