E jale în sector 5! Iată ce fură hoții pe bandă rulantă

Ultima actualizare:

    Hoții preferă Daciile, dar și mașinile germane
Hoții preferă Daciile, dar și mașinile germane

Mașinile sunt mereu ținta hoților. Și mai ales cele de lux. Șoferii din sectorul 5 sunt victime sigure, pentru că aici dispar cele mai multe autorisme.

BMW, Audi, dar și Dacia sunt preferatele hoților. Într-un top al Poliției Capitalei acestea s-au clasat pe primele trei locuri, urmate de autoturismele franceze.

Din aceeași sursă aflăm că cele mai multe furturi au avut loc de la începtul anului în sectorul 5, de unde au dispărut 35 de mașini, urmat de sectorul 3 cu 31, sectorul 2 cu 27, sectorul 6 cu 23, sectorul 4 cu 17 și sectorul 1 cu 13.

În primele zece luni ale anului, s-au înregistrat 145 de furturi de autoturisme, mai puține față de 2015, când polițiștii s-au confruntat cu 217 plângeri.

Din păcate, nu foarte multe mai sunt găsite de oamenii legii, pentru că majoritatea ajung la dezmembrări și sunt vândute apoi pe bucăți.

Polițiștii se plâng că au foarte multe cazuri nerezolvate din anii trecut.

Situația este la fel de problematică și în țară. În 2014, spre exemplu, la nivel național, peste 16.000 de mașini au dispărut din parcări.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net