Elena Udrea loveşte în DNA şi SRI

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost pusă sub control judiciarfoto: Dorin Constanda
Elena Udrea a fost pusă sub control judiciarfoto: Dorin Constanda

Spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. Acestea sunt acuzaţiile DNA aduse Elenei Udrea, care au făcut-o pe cea mai cunoscută politiciană a României să lanseze teoria unei conspiraţii a SRI împotriva sa.

Un Traian Băsescu depăşit şi miop la unele infracţiuni, o Codruţa Kovesi obedientă, un Victor Ponta amator de compromisuri cu duşmanul şi un Dorin Cocoş care se ducea în weekend la SRI ca alţii la mall, sunt câteva dintre „dezvăluirile” fostei consiliere-ministru-preşedinte de partid.După ce joi procurorii îndrăzneau să o ridice de pe stradă pe Elena Udrea şi să o ancheteze patru ore, la ieşirea din sediul DNA, aceasta a ameninţat cu dezvăluiri. După 24 de ore, se ţinea de cuvânt.

A negociat cu Ponta numirea lui Kovesi

Într-un interviu pentru hotnews.ro, ea a încercat să zugrăvească cu argumente mai mult sau mai puţin credibile, o scenă a lumii politice şi financiare româneşti plină de marionete conduse de păpuşari cu epoleţi. În centrul matrapazlâcurilor se află, potrivit Elenei Udrea, fostul director adjunct SRI, acum chiar şeful Serviciului, generalul Florian Coldea, care i-a declarat război din motive pe care nu şi le poate explica. „Alina Bica mi-a spus că se fac presiuni din partea lui Coldea în două dosare, inclusiv al lui Ion Niculae”, „Dorin Cocoş mi-a spus că la solicitarea lui Coldea i-a dat lui Sebastian Ghiţă 500.000 de euro pentru televiziune”, „Sebastian Ghiţă mi-a spus că generalul Coldea nu mă place”, „Am negociat cu Ponta despre numirea lui Kovesi care a fost impusă de generalul Coldea cu care este foarte bună prietenă”. Sunt doar câteva dintre afirmaţiile Elenei din Pleşcoi.

Reacţiile nu au întârziat să apară şi au fost parcă trase la xerox. Dacă SRI nu a vrut să comenteze, iar Codruţa Kovesi a spus „nu este prima oară când suspecţii din dosare mă calomniază”, Ponta şi Blaga au venit cu declaraţii identice: „după ce 10 ani a declarat că totul este bine şi frumos la DNA şi SRI, acum, când este anchetată, doamna Udrea redescoperă cele două instituţii!”. Pentru a-şi dovedi afirmaţiile, Udrea foloseşte metoda Bercea Mondialul! Cum interlopul îşi aducea martori neamurile, aşa politiciana cere procurorilor audierea soţului său, Dorin Cocoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net