Elevii din Capitală vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun începând din 11 februarie

Ultima actualizare:

    Abonamentele cu reducere sau gratuitate nu vor fi valabile pe liniile speciale Foto:Arhivă Click!
Abonamentele cu reducere sau gratuitate nu vor fi valabile pe liniile speciale Foto:Arhivă Click!

Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că va emite, începând de săptămâna viitoare, 11 februarie, abonamente reduse şi gratuite pentru elevi.

Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere şi încărcare carduri STB SA pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, care va avea înscris pe prima filă codul numeric personal al elevului, precum şi cartea de identitate, în cazul elevilor cu vârsta de peste 14 ani, cu evidenţierea domiciliului stabil sau provizoriu.

Pentru elevii claselor pregătitoare şi cu vârsta de până la 14 ani, abonamentele se eliberează în baza adeverinţei doveditoare / carnetului de elev, cu ştampila unităţii de învăţământ acreditate/ autorizate pentru anul în curs şi copie după certificatul de naştere.

Elevii care frecventează o unitate de învăţământ din Bucureşti beneficiază de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu şi indiferent de forma de învăţământ (curs de zi, frecvenţă redusă).

De prevederile actelor legislative menţionate beneficiază numai elevii din învăţământul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal şi profesional, cu vârsta până la 18 ani sau până la finalizarea studiilor liceale/ profesionale, se arată în comunicatul emis de către Societatea de Transport Bucureşti în data de marţi, 5 februarie. 

Abonamentele cu reducere sau gratuitate nu sunt valabiile pe liniile speciale, iar validarea cardurilor este obligatorie la fiecare călătorie, informează news.ro. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net