Explozie puternică lângă un bloc din Sectorul 3 în timpul unei revizii la gaze. Un om a fost rănit grav

Ultima actualizare:

    În urma exploziei, unul dintre apartamente a fost distrusfoto: captura video Observator.tv
În urma exploziei, unul dintre apartamente a fost distrusfoto: captura video Observator.tv

O explozie puternică produsă în timpul unei revizii la instalaţia de gaze a băgat, joi, groaza în locatarii unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Flacările au ajuns până la etajul trei, iar un apartament aflat la parter a luat foc. Oamenii s-au speriat foarte tare. Unul dintre muncitori a fost rănit grav.

Locatarii s-au panicat foarte tare mai ales că la acea oră cei mai mulţi copii erau acasă, potrivit Observator.tv.  Oamenii au auzit explozia şi au sunat imediat la 112 şi la faţa locului au fost trimise echipaje de prim-ajutor şi de intervenţie.  Incendiul de la apartament a fost stins imediat.

O anchetă este acum în desfăşurare, iar autorităţile încearcă să afle cum s-a întâmplat incidentul care a fost la un pas să se transforme în tragedie.  

Conform primelor informaţii, totul s-a întâmplat în momentul în care doi muncitori făceau revizia de 10 ani la instalaţia de gaze a blocului. Unul dintre ei nu ar fi închis bine robinetul principal, astfel că gazele nu au fost întrerupte. Apoi s-au apucat să taie ţeava cu un flex.

În acest timp, unul dintre muncitori a încercat să repare greşeala. Cu o pubelă de gunoi.

Nu a reuşit însă şi a fost rănit. O ambulanţă l-a transportat la spital în stare gravă, cu arsuri de gradul trei pe faţă, mâini şi picioare. Colegul său, în schimb, a dispărut imediat după explozie.

CITEŞTE ŞI: Explozie puternică urmată de incendiu, în interiorul unui restaurant fast-food din Capitală

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net