Explozie puternică urmată de incendiu, în interiorul unui restaurant fast-food din Capitală

Ultima actualizare:

    Nimeni nu a fost rănit în ruma explozieiFoto: jurnalul.ro
Nimeni nu a fost rănit în ruma explozieiFoto: jurnalul.ro

O explozie puternică a avut loc în această dimineață la un restaurant de tip fast-food situat pe bulevardul Gheorghe Șincai, în cartierul Tineretului din Capitală.

Explozia asurzitoare i-a făcut pe cei din apropiere să creadă că este vorba despre un cutremur până la vederea flăcărilor, atunci au realizat că situația este alta.Din fericire, nu sunt victime, dar bubuitura a fost atât de mare, încât a spart geamurile mașinilor parcate pe celălalt sens. Numărul mașinilor avariate se ridică la 16, informează Digi24.

 Explozia a avut loc în jurul orei 4:30 și a fost urmată de un incendiu. În restaurant se pare că erau mai multe butelii cu gaz. Zece autospeciale au fost trimise la fața locului pentru a intereni ș a stinge focul într-un timp cât mai scurt. Circulația în zonă este resticționată, iar pompierii verifică structura de rezistență a clădirii. "Se verifică în interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte că a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde arderea a fost generalizată", a precizat Vasile Daniel, purtător de cuvânt ISU. 

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net