FACE FEST #2- Tribal in The Secret Forest! Cel mai mare festival exclusivist din Bucuresti s-a încheiat cu succes

Ultima actualizare:

Peste 7000 de participanți la cea de a doua ediție a celui mai nou festival din inima Capitalei.

FACE FEST #2- Tribal în The Secret Forest, este evenimentul ce a marcat sfârșitul unei veri de petreceri incendiare adunând peste 7.000 de iubitori de muzică și festivaluri în cea mai cool locație de vara din București – Secret Forest by Face Kusin.

Urmând tematică inedită din cadrul primei ediții (Face Fest #1, 15 iunie 2019)  - wild, indian, afro-tribal – organizatorii au reușit să surprindă invitații cu show-uri spectactaculoase de acrobație, dansuri tribale, trei scene, 16 DJ invitați, totul într-un decor impresionant de “wild”.

Aflat deja la cea de a doua ediție, Face Fest a avut loc sâmbătă – 28 septembrie 2019 – iar pe parcursul celor 12 ore de petrecere continuă, invitații au dansat pe ritmurile vibrante ale DJ-ilor de renume invitați, precum: Tom Novy, Chris Dave, Aqila, DDY Nunes, Adrian Eftimie, Optick, Raoul Russu, Dani Iorga, Homie, Dave Andres, Victor Biliac, Eneli & Tobi Ibitoye, Bianca Linta, Mark Azekko B2B Alexander Sambu.

Deschiderea evenimentului a fost marcată de un show afro-tribal ce a introdus publicul într-o atmosfera diversă, special pregătită în cele trei zone de festival: “pădurea secretă” cu decoruri tribale și ritmuri muzicale de afro-beats, Kusin by PRO FM, cu ritmuri pop-dance commercial și The Room, cu tematică Dance to Remember.

Întreaga atmosfera de festival a fost completată de zonele special amenajate cu food-truck-uri, cocktail bar, spații de relaxare și de activări speciale ale partenerilor.

Unul dintre cei mai așteptați DJ ai serii a fost germanul Tom Novy care a oferit un show memorabil fanilor aflați în fața scenei The Room.

Show-rile incendiare ale artiștilor invitați au putut fi urmărite și live,  pe pagină oficială de facebook a locației @facekusin și pe site-ul PRO FM, partener oficial al evenimentului.

În cele 12 ore de festival, s-a înregistrat un trafic total de peste 7000 de participanți, ce au dansat până la răsărit. Fanii se pot pregăti deja pentru cea de a treia ediție din 2020 (12-13 iunie), când organizatorii promit un weekend întreg de petrecere continuă, super distracție  și multe surprize “wild”.

Așadar “save the date” pentru cel mai “wild”/ cool festival din inima Bucurestiului FACE FEST #3 - Tribal în The Secret Forest!Face Kusin este un loc care depășește orice așteptări și în prezent este cel mai exclusivist spațiu dedicat în totalitate evenimentelor private și publice.

www.facekusin.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net