Fenomen: sute de oameni aniversează doi ani de când mănâncă zi de zi la ore fixe

Ultima actualizare:

    Mirela Retegan a reuzșit să slăbească cu un stil de viață care presupune să mănânci zi de zi la ore fixe și de doi ani respectă cât poate de mult acest mod de alimentațiefoto: fixlafix.com
Mirela Retegan a reuzșit să slăbească cu un stil de viață care presupune să mănânci zi de zi la ore fixe și de doi ani respectă cât poate de mult acest mod de alimentațiefoto: fixlafix.com

Întâlnire-fenomen de dragul unei siluete perfecte și sănătoase. Sute de oameni care mănâncă zi de zi la aceleași ore fixe se întâlnesc să aniverseze doi ani de la înființarea celei mai impresionante comunități virtuale din România. Gazda evenimentului intitulat „2 ani de Fix la Fix” este Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

După ce a descoperit un stil de viață care-ți permite să slăbești sănătos și sigur, mâncând zi de zi la aceleași ore fixe, din 3 în 3 ore, Mirela Retegan a înființat în toamna lui 2016 un grup pe facebook pentru a promova principiile nutriționale care i-au schimbat viața. Comunitatea căreia i-a dat naștere se numește astăzi „Fix la fix” și a crescut precum Prâslea cel Voinic, fiind la ora actuală un grup-fenomen din care fac parte peste 400.000 de oameni, iar cifra este mereu și mereu în creștere.

Aniversarea unui an de „Fix la fix” a strâns în 2017 câteva zeci de oameni la un picnic pe iarbă verde. Anul acesta evenimentul are loc în aceeași poieniță de la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” din București, sâmbătă, 25 august, de la ora 16.00. Mirela Retegan și colaboratorii săi își așteaptă invitații cu gustări ușoare și multe surprize.

Evenimentul „2 ani de Fix la Fix” este gratuit, dar este nevoie de achitarea biletului de intrare în incinta muzeului (15 lei/adult, 4 lei/copil). Aceste tichete pot fi completate pe verso cu datele personale (nume, număr de telefon și e-mail), vor fi introduse într-o urnă și concurenții pot câștiga premiile-surpriză puse la bătaie la tombolă.

La aniversarea de anul trecut, invitații au fost răsfățați cu bucate alese

A slăbit 12 kilograme în jumătate de an!

„În viața asta am avut parte de multe începuturi. Dar acum doi ani am început ceva ce mi-a schimbat, sper definitiv, perspectiva. Mâine se împlinesc doi ani de când Anca Bejan bătea la ușa biroului meu, având două prăjituri în mână și o mare dorință să-mi povestesca despre mâncatul la ore fixe. De atunci, în viața mea a intrat conștientizarea, disciplina, organizarea, mâncarea sănătoasă, apa, mișcarea și 400.000 de oameni cu poveștile lor minunate. Între timp a apărut un grup închis pe facebook - cea mai mare comunitate de români care mănâncă împreună și slăbesc, transformându-și viața într-o bucurie, a mai apărut o carte cu poveștile a 50 dintre campionii care au reușit, un site, un tricou, o cană, o trăistuță... o multime de lucruri în jurul ideii de FIX. Mâine facem petrecerea de doi ani de FIX. Doi ani de existență a acestui grup care a venit în viața miilor de oameni fix când credeau că nu li se mai poate întâmpla nimic bun... fix când credeau că trebuie să trăiască apăsați de greutata kilogramelor, în frustrare și oboseală... fix când nu mai aveau pe nimeni care să-i încurajeze, să-i susțină, să le dea încredere. Mâine voi trăi emoții noi. Îi voi reîntâlni pe cei pe care i-am cunoscut anul trecut, voi cunoaște oameni noi, voi avea parte de o după-amiază plină de îmbrățișări și de zâmbete. S-au anunțat câteva sute de membri care vin din toată țara special pentru cea mai importantă întâlnire a grupului de FIX”, a spus Mirela pe contul său de facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net