"Fluturi și oameni", spectacol de excepție pentru copii neastâmpărați. Premiera e duminică

Ultima actualizare:

    Afișul spectacolului
Afișul spectacolului

"Teatru la Cinema" pune în scenă în premieră, la Plaza România, spectacolul "Fluturi și oameni", o piesă remarcată la Festivalul Internațional de teatru pentru copii.

"Fluturi și oameni" este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înţelege de ce fluturii, mai nou, iau lecţii de balet, pe cine așteaptă Sirena în mijlocul mării și unde îşi vor petrece luna de miere Scufiţa Roşie şi Lupul cel Rău.

O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate. Un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu şi Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală.

Dacă se spune că bătaia unei aripi de fluture poate dezlănţui o tornadă, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean împreună cu cei zece actori seamănă cu o mică furtună. Din care se va naşte, ca în toate poveştile frumoase, curcubeul...

Actorii vor da viață pesonajelor: Greierele, Motanul Tom, Hansel, Zmeul, Ingerul negru, Fluturele indragostit, Fat Frumos, Lupul, Cain, Pestisorul,Omida, Zmeul, Abel, Cioara, Rechinul, Fluturele galben, Rădaşca, Printul, Iisus, Scafandrul, Fluturele bleu, Ursul, Luptatorul, Dirijorul, Adam, Omul de zapada, Ingerasul, Fluturasul mov, Soricelul Jerry, Zana, Calului Fat Frumos,  Fluturasul portocalie, Pisica alba, Veverita, Pestisorul, Scufita Rosie, Furnica, Mama, Fluturasul indragostit, Veverita, Furnica mica, Gretel, Fluturasul profesor, IleanaCosanzeana, Sirena, Eva.

Distribuţie: Paul Cimpoieru, Silviu Man, Toni Dumitrescu, Ionut Marcu, Ionel Barac, Florin Rosu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Dana Paraschiv, Beatrice Rubica.

Regizor: Silviu Oltean

Durata: 1h    

Bilete se pot rezerva pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casele de bilete ale cinematografului din Plaza România!                                 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net