FOTO Ce familie frumoasă are Robert Negoiţă. Are însă o mare nemulţumire

Ultima actualizare:

    Robert NegoiţăFoto: Arhiva Click
Robert NegoiţăFoto: Arhiva Click

Robert Negoiţă a făcut nuntă în secret la sfârşitul anului trecut, iar tânăra lui soţie, Sorina, a născut în urmă cu şapte luni.

Familia Negoiţă a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruţă", unde au vorbit despre cum li s-a schimbat viaţa de când au avut un copil, pe micuţul Cezar, care e mândri părinţilor.

"E o problemă mare. Cu timpul. De cele mai multe ori, plec când doarme, vin când doarme", a recunoscut primarul.

Primarul a povestit că, atunci când reuşeşte, stă cât mai mult cu fiul său şi chiar îi cântă la pian pentru a-l linişti.

Robert şi fiul său, Cezar, în vârstă de şapte luni
Robert şi fiul său, Cezar, în vârstă de şapte luni

"Ştiu să cânt la pian, dar nu o fac zilnic. Aveam 13 ani când părinţii mei, o familie modestă, m-au dat la pian, a fost un efort enorm pentru ei, un adevărat sacrificiu", a completat Robert Negoiţă.

Întrebată de Cătălin Măruţă dacă mai vrea copii, Sorina a recunoscut că îşi mai doreşte o fetiţă.

"După un băiat aşa frumos, mai vreau o fetiţă. Cezar seamănă cu Robert, când îl văd, îmi doresc o fetiţă care să semene cu mine", a spus Sorina.

Sorina Negoiţă
Sorina Negoiţă

Robert Negoiţă (41 de ani)şi Sorina (23 de ani) s-au căsătorit în luna octombrie, anul trecut, după o relaţie de mai mulţi ani. Soţia primarului a născut în decembrie, iar Cezar este cel de-al treilea copil al lui Robert, care mai are doi, Karina şi Louis, dintr-o căsătorie anterioară.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net