FOTO Ce a purtat de fapt, pe față, Mitică Dragomir. Nu este vizieră și nu costă mult

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir, cu masca transparentă, Petre Roman, cu masca sub bărbiefoto: Facebook
Dumitru Dragomir, cu masca transparentă, Petre Roman, cu masca sub bărbiefoto: Facebook

Fostul premier Petre Roman poartă masca sub nas, Mitică Dragomir are o mască mai puțin întâlnită, din plexiglas. Actrița Monica Davidescu și fostul selecționer Puiu Iordănescu au ales varianta clasică: mască chirurgicală, de unică folosință. Aceștia sunt doar câțiva dintre candidații de pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei, practic ”Parlamentul”orașului, candidați care luni seara au acaparat Internetul cu aceste fotografii de grup. Viralizată a fost însă "viziera lui Mitică".

O galerie de personalități s-a înghesuit luni, 17 august, pe treptele Municipalității. Sunt surpriza pregătită de PSD pentru a păstra majoritatea câștigată în 2016, în Consiliul General al Capitalei. Membrii PSD veniți să încurajeze echipa încearcă să recunoască celebritățile sub măștile anti-Covid. Rând pe rând apar Petre Roman, nume importante din fotbal precum Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, fosta ministră a Sportului în Guvernul Cioloș, Elisabeta Lipă, actrița Monica Davidescu.

La poza de grup, Gabriela Firea, șefa PSD București-Ilfov, îl trage lângă ea pe fostul premier Petre Roman, care deschide lista. Acesta spune de ce a decis să candideze sub sigla PSD deși a făcut parte din PNL, dar masca îi joacă feste, se mișcă în sus și în jos pe față.

În față se bagă și Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care acaparează toată atenția. La prima vedere ai zice că poartă o vizieră, dar de fapt este o mască medicală din plastic transparent, care costă 9 lei bucata.

Monica Davidescu poartă o mască albă, care se asortează perfect cu rochia neagră, superbă. Nu au lipsit măștile “electrorale”, cu jocuri de cuvinte care să pună în evidență numele candidatei PSD la Primăria Capitalei: ”Firea Ta”, ”Firea Bucureștenilor”.

Citește și:

Parada măștilor la Summit-ul UE. Liderii Europei, măști de fițe, cu mesaje. Klaus Iohannis, mască de unică folosință

11 vedete cu măști de fiță și de firmă. De ce a plătit Mihai Albu 300 de lei pentru o supermască

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner albire dinți png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net