FOTO Coadă interminabilă la un fast-food din Capitală. Administratorul localului, amendat cu 10.000 de lei

Ultima actualizare:

    Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis la un fast-food din București Foto: Facebook
Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis la un fast-food din București Foto: Facebook

Sute de persoane au fost fotografiate înghesuindu-se în afara unui fast-food din București care oferea burgeri gratis, fără să respecte măsurile de distanțare socială.

Coadă interminabilă, luni, 1 noiembrie, în fața unui fast-food din centrul Bucureștiului, care a anunțat că oferă burgeri gratis. Jandarmii veniți la fața locului i-au rugat pe tineri să respecte distanța socială, potrivit Digi24.

Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis

Reprezentanții restaurantului au promis că vor oferi burgeri gratuiți, iar în mai puțin de o jumătate de oră bulevardul Dacia din București era plin de oameni. Coada ajungea până în stradă, iar la un moment dat a fost oprită circulația. La fața locului au ajuns și jandarmii, care i-au rugat pe oameni să respecte distanțarea socială.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanțarea în apropierea unui restaurant din sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, polițiști ai Secție 1 Poliție au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței.

De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, a fost răspunsul oamenilor legii.

Mai multe persoane au imortalizat incidentul și au publicat imaginile pe rețelele de socializare, printre care și Lucian Mîndruță. „Coadă de sute de persoane (acum o ora avea jumătate de kilometru) la burgeri gratis, în București. Ce vreau să întreb: se dau și cartofi prăjiți?”, a scris acesta ironic în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net