Furnizarea energiei termice pentru încălzire a fost oprită

Ultima actualizare:

    Furnizarea energiei termice pentru încălzire, oprită ca urmare a temperaturilor ridicateFoto Click!
Furnizarea energiei termice pentru încălzire, oprită ca urmare a temperaturilor ridicateFoto Click!

RADET Bucureşti anunţă, luni (27 aprilie), într-un comunicat de presă, încheierea sezonului de încălzire 2014-2015, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Prin urmare, începând de luni, se va întrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti.

"Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului numărul 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că «oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 °C, între orele 18.00 – 6.00» ", conform comunicatului de presă, informează Mediafax.

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, grădiniţe, sere – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora, precizează reprezentanţii RADET.

Bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: Tel Verde - 0800.820.002, pentru a solicita instituţiei informaţii suplimentare.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net