Gabriela Firea promite că transportul public de suprafață va fi gratuit

Ultima actualizare:

    Firea este noul primar al CapitaleiFoto: Facebook
Firea este noul primar al CapitaleiFoto: Facebook

Gabriela Firea a câștigat cursa pentru mandatul de primar general al Capitalei și are deja planuri mari. Unul dintre ele pare irealizabil la prima vedere: vrea ca transportul în comun din București să fie gratuit, dar este vorba doar despre cel de suprafață.

Gabriela Firea e pe cai mari după ce a câștigat mult doritul mandat de primar general al Bucureștiului. Nu a stat mult pe gânduri și deja a anunțat că se pune pe treabă, iar unul dintre primele lucruri de pe lista ei pare imposibil, cel puțin la prima vedere: vrea ca transportul RATB să fie gratuit pentru toți cetățenii, pentru a se fluidiza traficul.

Metroul nu poate fi luat în calcul, căci nu aparține de Primărie, ci de Ministerul Transporturilor, dar măsura pe care vrea Firea să o ia cu privire la RATB nu va afecta angajații companiei de transporturi, după cum ea însăși a ținut să precizeze pe pagina sa de Facebook.

"Modernizarea transportului public este o prioritate pentru mine, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru biciclişti. Voi găsi căile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public să fie gratuit, într-un timp rezonabil, tocmai pentru a încuraja cât mai mulţi bucureşteni să îl folosească. Asta nu înseamnă că personalul RATB care vinde, acum, biletele, va rămâne pe drumuri. Vom găsi soluţii pentru fiecare în parte.Eu vreau să creez locuri de muncă pentru bucureşteni, nu să cresc şomajul. Tot ce am promis în campanie voi face. Vă mulţumesc pentru încredere", a fost mesajul scris de primarul Bucureștiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net